Injektering

Hundra procent tätt med injektering

Genom vår tekniska kompetens, produktkunskap och miljögodkända medel ser vi till att du får hundraprocentigt tätt i berg, betong, jord och spontväggar. Våra injekteringar är kostnadseffektiva då de sker inifrån och helt utan schaktningar.

Pålabs injekteringar garanterar goda resultat. Genom att bara använda tätningsmedel som är både kvalitets- och miljögodkända kan vi leverera tätningar som är täta till ett hundra procent. Våra injekteringsmetoder gör även att materialet du tätar får tillbaka sin ursprungliga kraft och stabilitet.

Reparation av din betongkonstruktion

Betongkonstruktioner under mark utsätts ofta för skadligt vattentryck. Vi reparerar dina trasiga husgrunder, vattenmagasin och källare. För att få vattentätt använder vi oss oftast av hydroaktiv polyuretan och med hjälp av epoxi kan vi normalt limma ihop spruckna konstruktioner. Injektering kan även ske med mikrocement.

Inga läckande dammar

Dammar, deponier och sjöar är några exempel på vad vi kan stabilisera och täta med våra metoder för jordinjektering. Tekniken passar utmärkt även för att säkra upp underminerade byggnader. Tätningen kan ske med hydroaktiv polyuretan i kombination med cement, alternativt enbart med den ena eller andra produkten i jordlagren.

Vattentäta sponter

När det är svårare att få till vattentäta spontgropar kan vi stoppa läckage vid spontens fot oavsett om väggen ligger mot berg eller jord. Vid spontfotsinjektering använder vi de material som passar bäst för att uppnå vattentätheten.

Illustration av injektering
Läs mer i broschyren om Pålab

Offertförfrågan

Övriga ärenden

Varmt välkommen att kontakta oss om du önskar få offert på något eller några av våra arbetsområden. Det är obligatoriskt att du kompletterar din ansökan med en beskrivning av projektet, konstruktionshandlingar samt geoteknikhandlingar i lämpliga filformat (PDF, Excel och Word). Du är också varmt välkommen att maila information och underlag direkt till offert@palab.eu (t.ex. om du ska bifoga tyngre filer).

Undrar du fortfarande något om oss, om våra tjänster eller något annat? Kontakta oss i formuläret nedan så återkommer så snart vi har möjlighet. Gäller det en förfrågan om offert så ber vi dig istället att använda vårt särskilda formulär för offertförfrågningar.

Observera att fält markerade med “*“ är obligatoriska.
Observera att fält markerade med “*“ är obligatoriska.