Jobba hos oss

Karriärsmöjligheter

På Pålab är vi noga med att erbjuda marknadsmässig lön, men ännu mer måna om att ta hand om vår personal. Vi är ett litet företag med stora kunskaper som ger dig alla möjligheter till personlig framgång i en välkomnande miljö.

Vår moderna och gedigna maskinpark har bidragit till att Pålab är en av Skandinaviens marknadsledande pålningsexperter. Men främst är det kompetensen hos vår personal som gjort att vi ligger i framkant inom flera av våra verksamhetsområden. Pålabs huvudkontor ligger i Kungälv utanför Göteborg, men självklart åtar vi oss uppdrag över hela Sverige! Vi har förutom i Västra Götalands län arbeten runtom i landet, tex i Gävleborgs-, Jönköpings-, Skåne-, Stockholms -, Södermanlands- och Uppsala län.

Stora möjligheter till karriär

Genom den höga och samlade kunskapsnivån bygger vi ständigt nya framgångar. På Pålab gör korta beslutsvägar att alla får bidra. Här lär vi av varandra och det gör att din utvecklingspotential är hög i det täta arbetet tillsammans med mångåriga kollegor. Vi är ett kunskapsrikt företag där det finns stora möjligheter att påverka och avancera.

Bli en del av ett gott gäng

På Pålab är kompetens och möjligheter till personlig utveckling viktiga bitar, men vi tror lika mycket på arbetsplatsen i ett socialt sammanhang. Hos oss ingår alla kollegor i ett gott gäng och en välkomnande miljö. För oss är det viktigt att ta hand om vår personal då vi vet att på en framgångsrik arbetsplats handlar det om mer än bara arbete.

Är du redo att bli en av våra nästa kuggar?

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Pålab eller är du redo att skicka in en öppen ansökan redan nu? Vi söker ständigt nya medarbetare.

 • Maskinförare

  Som maskinförare på Pålab har du ett variationsrikt arbete runt om i vårt avlånga land. Arbetet kan ibland utföras inomhus, men mestadels arbetar vi i utomhusmiljö. Det vi söker generellt är dig som har erfarenhet från maskinvärlden inom anläggning eller som tror sig ha den kunskap för att kunna utvecklas inom området från nuvarande arbetsuppgifter och karriär. Skicka in ett personligt brev om dig själv med tillhörande CV till info@palab.eu så kontaktar vi dig.

 • Smeder

  Som smed på Pålab har du ett variationsrikt arbete runt om i vårt avlånga land. Arbetet kan ibland utföras inomhus, men mestadels arbetar vi i utomhusmiljö. Det vi söker generellt är dig som har erfarenhet från smidesarbeten, är duktig på svets och smide inom anläggning eller som tror sig ha den kunskap för att kunna utvecklas inom området från nuvarande arbetsuppgifter och karriär. Skicka in ett personligt brev om dig själv med tillhörande CV till info@palab.eu så kontaktar vi dig.

 • Anläggningsarbetare

  Som anläggningsarbetare på Pålab har du ett variationsrikt arbete runt om i vårt avlånga land. Arbetet kan ibland utföras inomhus, men mestadels arbetar vi i utomhusmiljö. Det vi söker generellt är dig som har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen eller som tror sig ha den kunskap för att kunna utvecklas inom området från nuvarande arbetsuppgifter och karriär. Skicka in ett personligt brev om dig själv med tillhörande CV till info@palab.eu så kontaktar vi dig.

 • Arbetsledare

  Som arbetsledare på Pålab har du ett ansvarsfullt och variationsrikt arbete runt om i vårt avlånga land. Rollen som arbetsledare erfordrar erfarenhet från grundläggningsbranschen. Det vi söker är dig som har teknisk kompetens inom grundläggning eller som tror sig ha den kunskap för att kunna utvecklas inom området från nuvarande arbetsuppgifter och karriär. Skicka in ett personligt brev om dig själv med tillhörande CV till info@palab.eu så kontaktar vi dig.

 • Servicetekniker

  Som servicetekniker på Pålab har du ett variationsrikt arbete. Mycket av service och reparationer sker i bolagets egna lokaler i Kungälv, men en hel del sker också ute i fält runt om i vårt avlånga land. Det vi söker generellt är dig som har erfarenhet från service, reparation och underhåll i maskinvärlden inom anläggning eller som tror sig ha den kunskap för att kunna utvecklas inom området från nuvarande arbetsuppgifter och karriär. Skicka in ett personligt brev om dig själv med tillhörande CV till info@palab.eu så kontaktar vi dig.