Om företaget

Några korta fakta om Pålab

Stommen i Pålabs verksamhet är vår kompletta organisation som möjliggör helhetslösningar inom grundläggning. I dagsläget omsätter företaget cirka 250 miljoner kronor och har ungefär 55 anställda. Du finner vårt kontor i Kungälv norr om Göteborg och vi har även en filial i Enköping, där vi når Mälardalen och vår huvudstad med omkringliggande orter på effektivt sätt.

Pålab är ett helsvenskt företag som grundades 2003. Sedan dess har vi sakta men säkert vuxit oss större. I dag har vi en fullständig organisation med både maskiner och personal som löser små som stora uppdrag inom bland annat pålning, spontning och grundförstärkning.

I Kungälv arbetar cirka 20 tjänstemän, inklusive Björn Peterson och Christian Nilverius som en gång har startat företaget. Övriga medarbetare är mobila i olika projekt ute hos våra uppdragsgivare runt om i landet.

Vår spetskompetens inom grundläggning gör att vi arbetar över hela landet och ibland även tar specifika uppdrag på den internationella marknaden.

Offertförfrågan

Övriga ärenden

Varmt välkommen att kontakta oss om du önskar få offert på något eller några av våra arbetsområden. Det är obligatoriskt att du kompletterar din ansökan med en beskrivning av projektet, konstruktionshandlingar samt geoteknikhandlingar i lämpliga filformat (PDF, Excel och Word).

Undrar du fortfarande något om oss, om våra tjänster eller något annat? Kontakta oss i formuläret nedan så återkommer så snart vi har möjlighet. Gäller det en förfrågan om offert så ber vi dig istället att använda vårt särskilda formulär för offertförfrågningar.

Observera att fält markerade med “*“ är obligatoriska.
Observera att fält markerade med “*“ är obligatoriska.