• Om företaget


    Stommen i Pålabs verksamhet är vår kompletta organisation som möjliggör helhetslösningar inom grundläggning. I dagsläget omsätter företaget cirka 250 miljoner kronor och har ungefär 55 anställda. Du finner vårt kontor i Kungälv norr om Göteborg och vi har även en filial i Enköping, där vi når Mälardalen och vår huvudstad med omkringliggande orter på effektivt sätt.

  • Pålabs policys


    För oss på Pålab är det viktigt att leverera kvalitet och att våra kunder känner sig trygga med våra arbetsprocesser, tjänster och produkter. Lika stor vikt lägger vi på vårt arbete för att ha en så liten miljöpåverkan som möjligt.

  • Socialt engagemang


    För oss på Pålab är det viktigt att stärka och att bygga upp. Framför allt vill vi hjälpa barn- och ungdomsverksamhet. Frölunda Indians, BK Häcken och Stadsmissionen är tre av de klubbar, föreningar och organisationer som vi stöttar ekonomiskt.

Offertförfrågan

Övriga ärenden

Varmt välkommen att kontakta oss om du önskar få offert på något eller några av våra arbetsområden. Det är obligatoriskt att du kompletterar din ansökan med en beskrivning av projektet, konstruktionshandlingar samt geoteknikhandlingar i lämpliga filformat (PDF, Excel och Word).

Undrar du fortfarande något om oss, om våra tjänster eller något annat? Kontakta oss i formuläret nedan så återkommer så snart vi har möjlighet. Gäller det en förfrågan om offert så ber vi dig istället att använda vårt särskilda formulär för offertförfrågningar.

Observera att fält markerade med “*“ är obligatoriska.
Observera att fält markerade med “*“ är obligatoriska.