Socialt engagemang

Pålab stärker, stödjer och bygger upp

För oss på Pålab är det viktigt att stärka och att bygga upp. Framför allt vill vi hjälpa barn- och ungdomsverksamhet. Frölunda Indians, BK Häcken och Stadsmissionen är tre av de klubbar, föreningar och organisationer som vi stöttar ekonomiskt.

Pålabs sponsorskap gör skillnad för såväl individuella idrottsutövare som föreningar, vilka uppmärksammas både inom lagsports-Sverige och välgörande organisationer. Samtidigt vill vi synas och stärka vårt varumärke i sammanhang som associeras med framåtanda och positivism. Att medverka i större sammanhang där det rör sig mycket människor och företagare är även ett kostnadseffektivt sätt utöka våra affärsnätverk.

Offertförfrågan

Övriga ärenden

Varmt välkommen att kontakta oss om du önskar få offert på något eller några av våra arbetsområden. Det är obligatoriskt att du kompletterar din ansökan med en beskrivning av projektet, konstruktionshandlingar samt geoteknikhandlingar i lämpliga filformat (PDF, Excel och Word). Du är också varmt välkommen att maila information och underlag direkt till offert@palab.eu (t.ex. om du ska bifoga tyngre filer).

Undrar du fortfarande något om oss, om våra tjänster eller något annat? Kontakta oss i formuläret nedan så återkommer så snart vi har möjlighet. Gäller det en förfrågan om offert så ber vi dig istället att använda vårt särskilda formulär för offertförfrågningar.

Observera att fält markerade med “*“ är obligatoriska.
Observera att fält markerade med “*“ är obligatoriska.